Vanaf de internationale luchthaven Brussel - Zaventem (Brussel Noord).

De gemakkelijkste manier om van de internationale luchthaven naar Brugge te komen is met de trein. Het treinstation bevindt zich in het luchthaven gebouw zelf. Je kan er de Airport Express nemen naar één van de 3 treinstations in Brussel (de Airport Express rijdt om de 20 min). In elk van deze stations kan je overstappen op een InterCity (IC) trein naar Brugge. Die rijden om de 30 min.
Je kan de dienstregeling raadplegen en online tickets kopen op de officiële website van de Belgische Spoorwegen

Eens in het treinstation van Brugge gearriveerd kan je deze instructies volgen: Vanaf het treinstation naar Hotel Anselmus.

Vanaf de luchthaven van Charleroi (Brussel Zuid).

Vanaf deze luchthaven kan je ook de trein nemen, maar het is iets gecompliceerder. Je plant best uw trip (dienstregeling en overstap momenten) met de hulp van de website van de Belgische Spoorwegen.

Je kan ook een auto huren op de luchthaven. Om van Charleroi naar Brugge te komen rij je het gemakkelijkst via Brussel. Van Brussel naar Brugge neem je de autosnelweg E40. Hoe je van de E40 naar ons hotel komt vindt je hier: Bereikbaarheid met de auto.

Er is ook een busverbinding (shuttle) vanaf de luchthaven naar het treinstation in Brugge. Deze busverbinding wordt verzorgd door de firma FLIBCO. Voor dienstregeling en reservaties kan u terecht op hun website: FLIBCO.

Eenmaal aan het treinstation van Brugge kan je ons hotel bereiken met de instructies: Vanaf het treinstation naar Hotel Anselmus.