Het trein station van Brugge ligt aan de rand van de binnenstad. Terwijl ons hotel in het centrum ligt. Je kan van het station naar ons hotel komen op 3 manieren.

1. Al wandelend

Dat duurt ongeveer 30 minuten. Als je het station verlaat, steek de straat over en volg links richting plein 't Zand / Concertgebouw (een groot gebouw bedekt met rode tegels). Sla op het 't Zand plein rechtsaf de Zuidzandstraat / Steenstraat in. Wandel de hele straat door tot aan de markt (met de Belfort toren). Wandel op de markt rechtdoor naar de Breydelstraat, richting Burg (verlaat de markt tussen de Delvaux winkel en het biermuseum). Wandel op het Burg plein rechtdoor naar de Hoogstraat (verlaat de Burg tussen het Crown Plaza Hotel en het historisch gebouw van het Brugse Vrije). 
De straat van het hotel, de Riddersstraat, is de derde straat links. 
Het voordeel van deze wandeling is dat u reeds een behoorlijk deel van de historische binnenstad hebt gezien.

2. Met de bus

Aan de uitgang van het treinstation ligt het busstation. Daar kan u een bus nemen richting "CENTRUM". Quasi alle bussen rijden naar de markt, maar als u echt zeker wil zijn aarzel niet om het nog eens aan de chauffeur te vragen. 
Eenmaal op de markt (U zal het Belfort herkennen) stap af en volg dan de richting zoals hierboven reeds aangegeven.

3. Met een taxi

Aan de uitgang van het station kan u ook een taxi nemen. Als je behoorlijk wat bagage hebt dan is dat waarschijnlijk de meest comfortabele manier. De taxi zal u afzetten voor van het hotel. Gewoonlijk kost een enkele rit  ongeveer 12 Euro.